Sturmanskie Gagarin Heritage Titan 2609-​3747128 + Dárek k objednávce. Vybrat si můžete z: Vystěžejkovač, Antistatická utěrka, Kovový zkracovač ocelového tahu

Kód: 88004
Značka: Sturmanskie
ZDARMAZDARMA
Sturmanskie Gagarin Heritage Titan 2609-​3747128
10 290 Kč / ks 8 504 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Zažijte pocit výjimečnosti s hodinkami, které dobyli vesmír. Hodinky Sturmanskie Retro Gagarin odkazují k obdivuhodnému kroku lidské civilizace, která v roce 1961 vynesla prvního člověka na oběžnou dráhu naší planety. Ruský kosmonaut Jurij Gagarin při tom měl na ruce právě hodinky Sturmanskie.

Kromě této nostalgie ale tyto hodinky nabízí také jedinečný design a odolnost. Masivní pouzdro z titanu a minerální sklíčko zaručují, že tyto hodinky jen tak něco nepoškodí, a mechanický strojek 2609 prověřené značky Poljot dodá hodinkám energii, ať se děje cokoliv. S těmito hodinkami nebudete pouze vždy znát přesný čas. Budete jej přímo ovládat silou vesmíru! 

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: Gagarin Vintage, Středně velké pánské letecké hodinky, Středně velké pánské hodinky (38-42 mm), Pánské mechanické hodinky podle stylu , Letecké mechanické hodinky, Béžové pánské hodinky, Hodinky s koženým řemínkem , Béžové hodinky , Luminiscence, Titanové hodinky, Hodinky s luminiscencí, Hodinky s minerálním sklíčkem, Pánské mechanické hodinky podle značek , 30M - vlhkotěsné
Záruka: 2 roky
Pohon: Mechanický - ruční nátah
Barva: Béžová
Rozměr pouzdra: Střední (38-42 mm)
Barva ciferníků: Béžová
Barva řemínku: Hnědá
Funkce: Luminiscence
Materiál: Titan
Materiál pouzdra: Titan
Materiál řemínku: Kůže
Materiál sklíčka: Minerál
VODOTĚSNOST: 30M - vlhkotěsné
Zobrazení času: Analogové
Styl: Pilotní
Tvar: Kulaté
Určení: Pánské
? Průměr pouzdra: 40 mm bez korunky
? Výška pouzdra: 12 mm
? Materiál pouzdra: Titan
? Dýnko: Šroubovací
? Vodotěsnost: 30 m – 3 ATM
? Barva ciferníku: Béžová
? Materiál sklíčka: Minerální
? Pohon: Mechanický - ruční nátah
? Strojek: Poljot 2609
? Rezerva chodu: 42 hodin
? Funkce: Klasické zobrazení času
? Luminiscence: SuperLuminova
? Šířka řemínku: 20 mm
? Materiál řemínku: Kůže
? Barva řemínku: Hnědá

Historie hodinek značky Sturmanskie sahá až do hlubin vesmíru. Byly to právě hodinky této značky, se kterými Jurij Gagarin strávil téměř dvě hodiny v kosmu při obletu naší planety v roce 1961. Jeho hodinky byly vytvořeny tak, aby odolaly nehostinným kosmickým podmínkám. Se stejným přístupem k odolnosti a variabilitě použití se hodinky Sturmanskie vyrábí dodnes.

Dnes tato značka patří ruské společnosti Volmax, která se zrodila v hlavách několika odborníků se zkušenostmi z hodinářské firmy Poljot. Volmax od roku 2000 postupně obnovil výrobu hodinek tradičních značek Aviator, Buran a právě Sturmanskie. Při výrobě hodinek Sturmanskie si Volmax zakládá na odkazu původních hodinek a na této nostalgické vlně staví nejen design hodinek, ale zejména jejich funkčnost a odolnost. Většina hodinek je vyráběna v limitované nebo sběratelské edici, což jen podtrhuje celkovou výjimečnost této značky, jejíž produkty nenosili jen kosmonauti, ale také vojáci a piloti. A stejně jako všichni tito odvážní hrdinové, i vy si můžete pořídit hodinky, které můžete skutečně nosit s hrdostí.
 
STURMANSKIE+HISTORY.001

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář