Sturmanskie Mars 2 NH35A-9035977 ✨ 999 kusů + Dárek k objednávce. Vybrat si můžete z: Vystěžejkovač, Antistatická utěrka, Kovový zkracovač ocelového tahu

Kód: 38811
Tip Limitovaná edice
Značka: Sturmanskie
ZDARMAZDARMA
Sturmanskie Mars 2 NH35A-9035977 ✨ 999 kusů
29 650 Kč / ks 24 504 Kč bez DPH
5-7 dnů
Můžeme doručit do:
11.4.2024
Možnosti doručení
Extrémně odolné masivní hodinky Sturmanskie Mars 2 Automatic NH35A-9035977 patří mezi jedny z nejodvážnějích návrhů společnosti. Ciferník je přichycen k nerezovému pouze na třech místech, díky průhledu skrz tak vznikl naprosto unikátní design. Některé části pouzdra byly ručně pokryty smaltem, odolným proti poškrábání. Natahovací korunka je chráněna speciálním krytem s unikátní konstrukcí. Hodinky jsou poháněny automatickým strojkem s rezervou chodu 41 hodin.    
 
Tento model Mars je limitován pouze na 999 kusů po celém světě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mars představuje futuristickou řadu vesmírných hodinek Sturmanskie a je jedním z vlajkových modelů. Vzhledem k tomu, že planeta Mars je stále nedostatečně prozkoumána, musí astronauti cvičit na Zemi, aby byli připraveni na budoucí mise na Mars. Zvláště pro tento trénink byl vytvořen model "Mars". Původ této řady spočívá v spolupráci společností Volmax a Roskosmos, ruské státní korporace pro vesmírné aktivity, aby splnily specifické požadavky. Hodinky musely být extrémně odolné, výkonné, lehké a snadno čitelné. Volmax tato očekávání splnila a dokonce je překročila, například tím, že části pouzdra byly ručně pokryty smaltem odolným proti poškrábání.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Speciální edice , Velké pánské hodinky (47 mm a více), Pánské automatické hodinky podle stylu , Černé pánské hodinky, Hodinky se silikonovým řemínkem , Černé hodinky, Hodinky s datumovkou, Luminiscence, Pánské hodinky z chirurgické nerezové oceli 316L, Hodinky s datumovkou, Hodinky s luminiscencí, Hodinky se safírovým sklíčkem, Černá nikdy nevyjde z módy!, Pánské automatické hodinky podle značek , 50M - sprchování
Záruka: 2 roky
Pohon: Automatický
Barva: Černá, Žlutá
Rozměr pouzdra: Velké (47 mm a více)
Barva ciferníků: Černá
Barva řemínku: Žlutá
Funkce: Luminiscence, Datum
Materiál: Chirurgická ocel
Materiál pouzdra: Nerezová ocel
Materiál řemínku: Silikon
Materiál sklíčka: Safír
? Tvar pouzdra: Kulaté
VODOTĚSNOST: 50M - sprchování
Zobrazení času: Analogové
Styl: sportovní, outdoor
Tvar: Kulaté
Určení: Pánské
? Průměr pouzdra: 48 mm
? Výška pouzdra: 16 mm
? Materiál pouzdra: Ušlechtilá nerezová ocel - Části pouzdra byly ručně pokryty smaltem odolným proti poškrábání
? Korunka: Natahovací
? Dýnko: Šroubovací
? Vodotěsnost: 5 ATM - 50M
? Barva ciferníku: Černá
? Materiál sklíčka: Safír
? Pohon: Automat s možností ručního nátahu
? Strojek: Seiko NH35
? Rezerva chodu: 41 hodin
? Funkce: Klasické zobrazení času a data
? Šířka řemínku: 24 mm
? Materiál řemínku: Silikon
? Barva řemínku: Žlutá
? Váha: 134 g

Historie hodinek značky Sturmanskie sahá až do hlubin vesmíru. Byly to právě hodinky této značky, se kterými Jurij Gagarin strávil téměř dvě hodiny v kosmu při obletu naší planety v roce 1961. Jeho hodinky byly vytvořeny tak, aby odolaly nehostinným kosmickým podmínkám. Se stejným přístupem k odolnosti a variabilitě použití se hodinky Sturmanskie vyrábí dodnes.

Dnes tato značka patří ruské společnosti Volmax, která se zrodila v hlavách několika odborníků se zkušenostmi z hodinářské firmy Poljot. Volmax od roku 2000 postupně obnovil výrobu hodinek tradičních značek Aviator, Buran a právě Sturmanskie. Při výrobě hodinek Sturmanskie si Volmax zakládá na odkazu původních hodinek a na této nostalgické vlně staví nejen design hodinek, ale zejména jejich funkčnost a odolnost. Většina hodinek je vyráběna v limitované nebo sběratelské edici, což jen podtrhuje celkovou výjimečnost této značky, jejíž produkty nenosili jen kosmonauti, ale také vojáci a piloti. A stejně jako všichni tito odvážní hrdinové, i vy si můžete pořídit hodinky, které můžete skutečně nosit s hrdostí.
 
STURMANSKIE+HISTORY.001

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář