Když hvězdy promluví - hodinky dle znamení zvěrokruhu pro rok 2023

Podle astrologie má každé znamení zvěrokruhu své vlastní vlastnosti a preference. Zatímco některá znamení preferují prostý a klidný životní styl, jiná naopak dávají přednost dynamickému a pestrému životu. Ačkoli jsou tyto vlastnosti osob v popředí jejich společenského života, jsou neméně patrné v jejich osobních volbách, včetně estetického cítění. Podívejte se s námi na naše tipy pro jednotlivá znamení, která doplní jejich jedinečný styl.

Beran

Beran je znamení, které se vyznačuje odvahou, energií a touhou po akci a dobrodružství. Berani jsou často nezávislí a impulzivní, takže hodinky, které jim budou vyhovovat, by měly být odolné, funkční a s výrazným designem.

Vostok Europe ENERGIA VK61/575C589S, náramkové hodinky, ze kterých přímo srší energie, jsou proto ideálním doplňkem pro Berana. 

1


Býk

Býk je znamení, které se vyznačuje praktický a trpělivým charakterem. Lidé narození v tomto znamení mají rádi kvalitní a spolehlivé věci, které jim budou sloužit dlouhou dobu. Vzhledem k tomu, že Býk je zemité znamení, mohly by se hodit hodinky s přírodními odstíny jako hnědá, zelená nebo béžová. Kromě toho by měly být dostatečně velké a robustní, aby vydržely náročné podmínky a nezničily se snadno. 

Model hodinek, který by mohl být vhodný pro znamení Býka je například Sturmanskie Open Space NE88-1855017. Jsou velmi kvalitní spolehlivým automatickým strojkem Seiko NE86.  

Akce


Blíženci

Vzhledem k tomu, že Blíženci jsou spojeni s elementem vzduchu, hodily by se jim hodinky s jasným a lehkým designem. Mohly by to být například hodinky s bílým nebo stříbrným ciferníkem a ocelovým řemínkem. Ocení hodinky s různými funkcemi, jako jsou stopky, časovače, budíky nebo dokonce i GPS. Letecké hodinky Junkers Dessau 9.19.01.04.M. by mohly být tím pravým modelem. 

3


Rak

Rak je známý jako znamení zvěrokruhu, ve kterém se střetávají kontrasty. Jejich nejsilnější vlastností je schopnost pracovat s emocemi. Lidé ve znamení Raka jsou klidnými a sebevědomými vůdci, kterým se budou hodit klasické náramkové hodinky jako Sternglas Hamburg Automatik graphite.

4


Lev

Lev je znamením ohně a je spojován s silnou osobností, sebevědomím a odvahou. Hodinky pro Leva by měly odrážet tyto vlastnosti a měly by být nápadné a výrazné. Pro Leva by se hodily hodinky s velkým ciferníkem a výraznými čísly nebo indexy, aby byly snadno čitelné a zároveň atraktivní. 

Lev je také spojován s královským rodem a hodinky ve tmavě modré jako model Molnija Etude-2 Blue by mohly odkazovat na tuto asociaci. 

5

Panna

Panny se vyznačují pečlivým a spořádaným jednáním. Nemají rády žádný detail, který vypadá přehnaně složitě. Hodinky, které lidé ve znamení Panny nosí, musí splňovat stejná kritéria. Naše doporučení pro náramkové hodinky pro Panny je proto prostý a elegantní model Laco Classic Cottbus, který pevně sedí na zápěstí. 

6

Váhy

Vyvážené a mající mimořádný vnitřní smysl pro spravedlnost jsou Váhy znamením zvěrokruhu, které si poradí s čímkoliv. Váhy jsou otevřené okamžitým změnám a jsou skvěle vybavené k udržení vnitřní rovnováhy. Lidé ve znamení Vah, ocení jednoduchou dokonalost minimalistického modelu Cadisen C8185 Gray, s kovovým a tenkým páskem.

36573

 

 

Štír

Pro Štíra by se hodily hodinky s temným ciferníkem a velkými indexy, aby byly snadno čitelné a zároveň vytvářely atmosféru tajemna a hloubky.  Naším doporučením náramkových hodinek pro Štíry je proto Vostok Europe ALMAZ CERES ASTEROID 6S11-320E693.

7


Střelec

Střelcům je jejich svoboda nadevše drahá a jsou známí radostí, se kterou přistupují k životu. Jejich odvaha, kterou často rádi testují, spojená s jejich zvídavostí a smyslem pro objevování je vždy s nimi. Praktické a pohodlné PHOIBOS Apollo titanium PY031D 200M skvěle odpovídají jejich životnímu stylu dobrodruhů.

9

Kozoroh

Kozorozi jsou odhodlaní a odolní. Proto neustále vymýšlejí a snaží se dělat nové věci. Kozoroh si potrpí na bezpečí a opatrnost, které jsou pro něj vším. Rádi jsou si jistí ve vztazích ke všemu, včetně svých hodinek. Proto pro Kozorohy doporučujeme kovové klasické hodinky Sturmanskie Open Space NH35/1831210, automaty s jednoduchým ale moderním nádechem.

10

Vodnář

Jsou známí jako přátelští a nenároční. Rádi mění situace, které se jim nelíbí podle svých představ. Jsou energičtí a mají rádi svou nezávislost, což se odráží i na jejich vzhledu. Ve volbě hodinek dávají přednost náramkovým hodinkám s výraznými barvami a netradičním designem. Hodinkám jako jsou Geckota G-02 Diver Burnt Orange.

12

Ryby

Ryby jsou vnímavé a empatické znamení zvěrokruhu. Jsou si velmi jisté svou intuicí, a jejich emoce se často promítají do živých snů. Pro Ryby, které jednají téměř výhradně na základě svých emocí, by naším doporučením náramkových hodinek byly elegantní, vkusné a něžné hodinky Junkers Dessau 9.17.03.03.M 40mm.

Akce

Každý člověk je jiný a má vlastní životní styl. Naše oblíbené barvy, jídla, věci a všechno ostatní je co nás odlišuje a činí jedinečnými. Se speciální kolekcí náramkových hodinek čítající přes 1000 náramkových hodinek si u nás můžete vybrat model, který nejlépe odráží vaše vlastnosti, osobnost a charakter.

Bez ohledu na znamení zvěrokruhu, jsme tu pro vás, abychom vám pomohli najít přesně to, po čem toužíte!

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář