Tipy pro ženy. Jak vybrat svému muži ty správné hodinky?

Ať už slavíte společné výročí, blíží se svátek zamilovaných, Vánoce, nebo na dveře pomalu klepou narozeniny vašeho muže, hodinky mohou být právě tím dárkem. Aby váš výběr byl o něco snadnější, pomůžeme vám malou nápovědou.

Proč je pro muže tak těžké nakupovat? Tedy, ne všichni chlapi jsou takoví. Samozřejmě, že někteří vám poskytnou podrobný a přesný seznam toho, co chtějí, až po sériová čísla součástek a obchod, kde si danou položku vyzvednout. Jiní ovšem. Ti…s těmi to je těžší. Pokud jste někdy přemýšlely, jaký dárek pořídit svému příteli nebo manželovi, víte, o čem mluvíme. S náramkovými hodinkami však opravdu nemůžete udělat chybu.

Ujistěte se však, že hodinky, které si vyberete, odpovídají jeho životnímu stylu. Nejlepší náramkové hodinky budou vždy ty, které odrážejí jeho osobní styl a jeho koníčky. Například kluk z posilovny může chtít doplněk, který je multifunkční a odolný, zatímco muž se smyslem pro módu si může vybrat něco elegantního s koženým řemínkem. Proto je důležité se zamyslet nad tím, co má váš muž rád a na základě toho vybírat. Třeba vám pomůže náš článek.

Je váš muž elegán, který často navštěvuje společenské akce?

Určitě mu uděláte radost hodinkami, které se budou skvěle hodit k jeho obleku. Tyto hodinky jsou pro muže, kteří si potrpí na notnou dávku luxusu a elegance.

 



Je fanouškem zajímavého designu?

Ocení-li váš muž nevšední design, jistě ho potěší hodinky, které se jen tak nevidí. Unikátní jsou nejen svým vzhledem, ale i omezeným počtem kusů.

 

 


Sportuje a miluje dobrodružství?

Pakliže je vašim partnerem dobrodruh se spoustou aktivit, který je neustále v pohybu, je jasné, že jej potěšíte hodinkami, které kromě skvělého vzhledu nabídnou také odolnost a funkčnost pro jeho koníčky.

 

 

Oceňuje klasiku? 

Vybírat mezi klasikou je poměrně snadná cesta také pro vás v momentech, kdy nevíte, jaké specifické hodinky koupit. Klasické a designově spíše jednoduché hodinky mají obrovskou výhodu ve své flexibilitě. Váš muž s nimi bez obav může vyrazit téměř kamkoliv, aniž by tím utrpěl jeho celkový outfit.

 

 

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář