Dvojnásobná radost – pořiďte si vánoční dárek společně

Dvojnásobná radost – pořiďte si vánoční dárek společně

Už je to tady! Jestli si tu hlášku přeberete pozitivně, nebo negativně necháme na Vás. Snažíme se jen naznačit, že období shánění toho nejlepšího dárku pro toho nejlepšího partnera se nezadržitelně přiblížilo. Vzhledem k tomu, že prodej vánočních dárků letos frčí především na internetu, kvůli současné situaci s koronavirem, je nejvyšší čas začít shánět něco originálního, než budou nejlepší kousky vyprodané.

Hodinky jsou nadčasový dárek, který můžete věnovat své drahé polovičce bez obav že se jí netrefíte do vkusu. A pokud si přeci jen nejste jistý s výběrem, přizvěte svou partnerku a vyberte si hodinky společně.  Můžete zvolit unisex model, nebo sladit styl, aby bylo vidět že máte oba skvělý vkus. A dokonalý vánoční dárek je na světě.

G_1007-L_1008_G-W_1_2400x

U nás na webu naleznete v sekci párové hodinky elegantní kousky především od značky Junkers. Vybrat si můžete hodinky v moderním designu  s kovovým řemínkem či retro modely s koženým řemínkem. Oba si určitě najdete svého favorita. Stačí si stanovit seznam preferencí a jít do toho.

Malá nápověda pro ulehčení výběru:

hodinky-2

25733-9-1

 

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář