Vážení zákazníci, upozorňujeme, že objednávky přijaté po 10 hod. dne 19.4 budeme
z provozních důvodů vyřizovat a odesílat od 29.4.2024. Děkujeme za pochopení.

Oslavujeme Mezinárodní den kosmonautiky s nadčasovými hodinkami

Mezinárodní den kosmonautiky je celosvětovou oslavou prvního pilotovaného kosmického letu Jurije Gagarina z 12. dubna 1961. Tento průlomový úspěch otevřel nové obzory pro lidstvo, inspiroval generace kosmických nadšenců a vedl k pokroku v technologiích, které pokračují ve formování našeho světa. K připomenutí tohoto historického dne jsme na nejpanskehodinky.cz nadšeni, že vám můžeme představit tři modelové řady hodinek, každé s jedinečným spojením s kosmickým průzkumem: Sturmanskie Gagarin, Vostok Europe N-1 Rocket a Strela Cosmos. Pojďme se podívat na tyto časomíry, které spojují funkci, styl a historii.

Sturmanskie Gagarin

Sturmanskie Gagarin oslavují hodinky, které měl Jurij Gagarin sám během své průkopnické cesty do vesmíru. Tato ikonická časomíra je svědectvím odvahy a odhodlání, které dovedly lidské úspěchy za hranice naší planety. Hodinky mají mechanický strojek s ručním nebo automatickým nátahem, nerezové pouzdro a odolný kožený nebo ocelový řemínek. Jejich design je dokonalou směsí vintage estetiky a moderního řemesla, což z nich činí ideální volbu pro sběratele a nadšence.

 

 

Vostok Europe N-1 Rocket

Inspirovány raketou N-1, hodinky Vostok Europe N-1 Rocket jsou navrženy tak, aby odolaly nejnáročnějším podmínkám, zatímco si zachovávají svou eleganci a funkčnost. S robustním nerezovým pouzdrem, spolehlivým strojkem a odolným sklíčkem jsou tyto hodinky stavěny na "dlouhý běh". Jejich odvážný design s luminiscenčními ručičkami a indexy zaručuje vynikající čitelnost v jakékoli situaci, což z nich činí dokonalého společníka pro dobrodruhy a průzkumníky.

 

 

Strela Cosmos

Strela Cosmos vzdává hold legendárním hodinkám Strela, které měl kosmonaut Alexej Leonov během svého historického vesmírného výstupu v roce 1965. Tato úžasná časomíra spojuje kouzlo minulosti s moderní funkcionalitou. Hodinky mají mechanický chronografický strojek, nerezové pouzdro a pohodlný kožený řemínek. Složitý design ciferníku zahrnuje telemetrickou stupnici a tachymetr, což z nich činí univerzální a praktickou volbu pro ty, kteří oceňují přesnost a styl.

 

 

Mezinárodní den lidských kosmických letů je příležitostí uctít průkopníky, kteří se odvážili prozkoumat kosmos a ocenit technologické zázraky, které vzešly z jejich snah. Na nejpanskehodinky.cz jsme hrdi na nabídku těchto výjimečných časoměrů, které představují ducha kosmického průzkumu. Objevte Sturmanskie Gagarin, Vostok Europe N-1 Rocket a Strela Cosmos ještě dnes a nechte tyto hodinky inspirovat vás k dosažení hvězd.

 

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář