Vážení zákazníci, upozorňujeme, že objednávky přijaté po 10 hod. dne 19.4 budeme
z provozních důvodů vyřizovat a odesílat od 29.4.2024. Děkujeme za pochopení.

Hodinky v barvách podzimu

Stromové aleje se rozzáří čarovnou plejádou barev a příroda pomalu ulehá k zimnímu spánku, aby načerpala síly pro další rok. Seznamte se s hodinkami, které evokují magický podzim svými pestrými barvami a nostalgickou elegancí.

Hold podzimnímu období můžete vzdát například hodinkami Molnija Tribute 1984-2 Brown. Výrobce hodinek Molnija v tomto klasicky designovaném modelu s hnědým ciferníkem dokazuje, že jeho místo mezi legendami sovětského hodinářství je zcela oprávněné. Ideální podzimní model, který na vašem zápěstí dokonale vynikne.

 13

Hřejivými tóny oranžové barvy můžete ozdobit své zápěstí díky hodinkám Geckota G-02 Diver Burnt Orange. Ciferník a část lunety v jantarových odstínech spadaného listí nenásilně podtrhují precizní design této limitované edice populárního modelu hodinek značky Geckota.

11

Díky relativně malým rozměrům pouzdra (40 mm) a tloušťce 11 mm oceníte stylové hodinky PHOIBOS Nebula 150M PY030E Green. Sportovní provedení zaručuje, že hodinky jsou lehké a jemné na zápěstí, což zajišťuje pohodlí nositele. S překrásným zeleným číselníkem s bílými indexy jsou brilantní kombinací elegance a komfortu pro každodenní nošení.

12

S cílem navrhnout co nejlepší kolekci leteckých hodinek má každý model značky Aviator svůj vlastní jedinečný styl – od vintage po klasické a vojenské hodinky. Hodinky Aviator Swiss Airacobra P42 V.1.22.2.151.4 nostalgicky evokují období raného letectví a barevné odstíny ciferníku skvěle souzní s podzimní atmosférou. 

HL moda carousel

Připojte se k nám v oslavě tohoto čarovného období a doveďte svůj styl k dokonalosti s některým z našich řemínků či kožených doplňků.

MINK

 

 

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář