Nejlepší dárek pro někoho opravdu výjimečného

Již od 16. století jsou hodinky luxusem, který má mnohem sentimentálnější hodnotu než pouhé sledování času. I dnes má darování hodinek velký význam. Pokud je tento dar od muže ženě, je to ještě významnější. Podívejte se s námi na důvody, proč jsou hodinky skvělým darem pro ženu.

PRAKTIČNOST

Bez ohledu na to, zda nakupujete pro sebe nebo pro někoho jiného, hodinky byly vždy považovány za praktické dárky. I v dnešním světě chytrých telefonů lidé pořád ocení funkční hodinky. Je mnohem pohodlnější podívat se na zápěstí než po kapsách hledat telefon. Jen si představte, jak nepohodlné by to bylo, kdybyste je na sobě neměli.

Náš tip: Praktické dámské hodinky LACO Vintage 34 mm nabízejí přehledný ciferník, datumovku, a automatický strojek, za zachování jemného a elegantně ženského designu. A seženete je i v černé.

1

2


PRVNÍ DOJEM

Lidé si dělají určité domněnky, když vidí ženu s hodinkami. Nejprve budou předpokládat, že je to žena, která chce být na schůzce vždy včas. To ukazuje, že má respekt k času ostatních lidí a nechce jím plýtvat. Za druhé, pořád převládá přesvědčení, že důležití lidé nosí hodinky. Pro tyto jedince je čas důležitý a cenný.

Náš tip: Elegantní dámské hodinky z kolekce Undiné výrobce Vostok Europe jsou promyšleným módním doplňkem moderní, sofistikované ženy.

3


VÝZNAM

Významná metafora, která souvisí s darovanými hodinkami, je věnovat někomu čas. Čas je něco, u čeho si všichni přejeme, abychom měli více pro ty, které milujeme. V tomto smyslu nemá silná sentimentální hodnota hodinek žádnou konkurenci. 

Náš tip: Podívejte se na novinku na našich stránkách: hodinky ze série Douglas Moonflight od výrobce Aviator Swiss. Sentimentální symbolika "hlavy v oblacích" je doplněna kvalitním švýcarským strojkem a všestranně precizním zpracováním, které každou ženu zaručeně okouzlí.

1_1


PŘIPOMÍNKA

Hodinky, které se nosí každý den, jsou promyšleným a dlouhotrvajícím dárkem, který vám vaši milovanou osobu vždy připomene. Není to ten druh vánočního dárku, který dostanou každý rok; je to něco, čeho si budou vážit po mnoho dalších let a jak bude čas plynout, bude dar o to cennější.

Náš tip: V jednoduchosti se skrývá krása; což dokazují hodinky ze série Therese výrobce Junkers. Doplňte je jedinečným gravírováním a zaručte si, že si na Vás obdarovaná žena vždy vzpomene. 

Untitled design (2)



JEDINEČNOST

To, co dělá náramkové hodinky tak skvělým dárkem pro ženy, je skutečnost, že se jejich výběru věnuje tolik péče a pozornosti. Oceníte nejen manuální preciznost zpracování, ale také to, jak osobní smysl mají. Říkají Vám, že dárce si váží vašich přání a potřeb a prohlubuje váš vztah s uznáním Vaší individuality.

Náš tip: Uznání obdarované ženě dokonale a beze slov vyjádříte např. starožitnými hodinkami DOXA z roku 1960 s pouzdrem ze 14kt zlata.

Untitled design (3)

 

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář