Léto ještě nekončí! Zkuste otužování s potápěčskými hodinkami Vostok.

Snad každý z nás se setkal s pranostikou “Svatá Anna, chladna z rána.” Už naše babičky a dědečkové věděli, že se jedná o zlom. Dny kolem svaté Anny jsou teplotně nadprůměrné, ale s většími teplotními skoky, mezi nimiž může být rozdíl až 20 stupňů. Jsou to taková ta rána, kdy se tepleji obléknete a odpoledne byste nejradši popadly své potápěčské hodinky a šli se koupat do lomu.

Koupání však není jen pro milovníky sluníčka a tropů. S poklesem teplot léto rozhodně nekončí. Ranní otužování objevuje čím dál tím více lidí různých věkových kategorií. Vybavte se na něj kvalitními hodinkami. Vostok vyrábí odolné hodinky určené pro vojenské účely už od roku 1957. Není proto divu, že vznikla i edice pro potápěčské účely nazvaná Amfibia, což v překladu znamená “Obojživelník.” Tyto modely mají zvýšenou vodotěsnost do 20ATM a chlubí se odolnými pouzdry a nápaditými ciferníky.

K nejvýraznějším modelům této edice patří vojenské hodinky inspirované modely ruské armády. Kulaté, bytelné kovové pouzdro s modrým ciferníkem s s motivem kormidla a kotvy ocení každý námořník.

Skype_Picture_2021_08_02T12_37_33_392Z

Neméně nápadité modely jsou nazvané Amfibia Vostok Potápěč. Ciferník tradiční ruské značky zdobí potápěč. Vybrat si můžete z více barevných variant ciferníku.

HODINKY_NEJPANKSEHODINKY (48)

V pozadí by určitě neměly zůstat modely ve sportovnějším provedení s pryžovým řemínkem. Detailní provedení hodinek inspirovaných potápěním je patrné také na modelu s plachetnicí. Dominantním prvkem jejich vzhledu je výrazné masivní kovové pouzdro s bílým ciferníkem.

3990-1

Pokud toužíte po potápěčských hodinkách, ale Amfibia Vostok nejsou zrovna Vaším šálkem čaje, mrkněte na naši nabídku "potápek” dalších značek. Rádi Vám poradíme s výběrem.

 

 

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář