Vrhněte se do léta po hlavě. Na naše hodinky se můžete spolehnout!

Konečně se blíží! Léto, jak ho známe a milujeme. Plné barev, chutí, vůní a hlavně dobrodružství. Výlety, objevování nových míst a dovolené k tomuto ročnímu období neodmyslitelně patří. Letos více než kdy jindy toužíme žít jako dřív a vše si užít naplno. Zkrátka, všechno chceme dohnat. Vybíráme to nejlepší oblečení, plavky či boty. Občas však zapomeneme, že stejně důležitou výbavou jsou hodinky. Hodinky, s nimiž se můžeme potápět či šnorchlovat, hodinky, které odolají pořádnému zápřahu a zároveň vypadají stylově za každé situace. Tady je náš TOP výběr pro vaše léto plné neomezených zážitků.

Jachting, nebo potápění? Tyhle modely vás nezklamou.

K létu neodmyslitelně patří vodní radovánky, užijte si je bez omezení. S hodinkami Vostok, které jsou vyvedené ve sportovním designu se můžete bez obav potápět díky vodotěsnosti 300M. Stejnou službu vám prokáže i model značky Spinnaker, který vzhledem sází na klasiku, ale dovede mile překvapit – disponují vodotěsnotí až 1000M. Jsou určeny i pro hlubinné potápění s dýchacím přístrojem. Na své si přijdou i milovníci jachtingu a retro hodinek. Model Spinnaker Dumas s vodotěsností 300M je plně podřízen pobytu na vodě. Je odolný a věnovaný estetice jachtařského sportu 70. let minulého století.

 28733-1 28502 23474-8

Obklopte se pestrými barvami, které k létu prostě patří.

V létě toužíme po pestrosti, a to nejen v jídle a drincích, ale i v doplňcích. Laco nabízí zajímavou letní kolekci potápěčských a outdoorových hodinek s vodotěsností 300M. Vyberete si oranžové Laco Mojave, tyrkysové Laco Atlantik či zelené Laco Amazonas?

29344-1 29335-1 29326

Dámské letní pokušení. Elegantní hodinky pro každou příležitost.

Nejen muži jsou zatíženi na hodinky, tyto modely jsme vybrali pro dámy, které ocení eleganci, minimalismus a praktičnost.  Společenské hodinky Vostok Europe Undiné Chronograf jistě zaujmou nejen svým vzhledem, ale i funkcemi jako je chronograf, indikátor 24-hodinového času a datumovka. Milovnice klasiky jistě snadno podlehnou kouzlu modelu Junkers Bauhaus v minimalistickém stylu, které skvěle doplní jakýkoli letní outfit. V podobně minimalistickém duchu se nese i model hodinek Laco Vintage, které ocení dámy preferující menší ciferník a kožený řemínek. Nenapravitelné romantičky jistě zajásají nad hodinkami Zeppelin s květinovými motivy ve starorůžovém provedením.

8000  25727
 29377-16092-1

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář