Vážení zákazníci, upozorňujeme, že objednávky přijaté po 10 hod. dne 19.4 budeme
z provozních důvodů vyřizovat a odesílat od 29.4.2024. Děkujeme za pochopení.

Náš letní hodinkový výběr

Letošní příchod léta je úplně jiný, než na jaký jsme byli zvyklí. Po jaru pod rouškou přichází konečně jisté uvolnění a jelikož nejspíš většina z nás letos něco ušetří za zahraniční dovolenou, proč si nedopřát nové letní hodinky. Něco, co by vás rozveselilo, co by se dobře vyjímalo na opálené kůži, kousek, který by všem připomněl, že konečně nadešel čas teplých večerů a volna. 

Nebojte se s vašimi hodinkami spadnout do bazénu

Léto, to jsou samozřejmě hlavně vodní sporty a je tedy vcelku logické, zvolit vodotěsné a nárazuvzdorné pouzdra. Je vcelku jedno, jestli plánujete plavit se po řece, nebo být králem či královnou letního večírku u bazénu. V létě vám pořádné divery odpustí i na koncertě vážné hudby.

1_3 

Jásavé barvy hodinek, které vás zahřejí i po letní bouřce

A odpustí vám nejen to. Žádné faux-pas nebude ani z toho, když dáte průchod své nejbujařejší fantazii a zvolíte si křiklavé barvy ciferníků nebo řemínků. Jasně zářivé barvy nejsou tabu ani pro muže v důchodovém věku, ba naopak.

2_3
  

Letní láska může být krátká, ale kdoví

Jisté je, že některé modely vám v záři slunce přijdou oslňující a bojíte se, že s podzimem zase zapadnou na dno skříně jako letní sandály. Ale tohle nemusí vždy platit. Právě v létě máte jedinečnou příležitost vyzkoušet hodinky, které by vás jindy v roce ani nenapadlo vzít na ruku. Mužná zjistíte, že je čas na pořádný comming out a svoje decentní diplomatky vyměníte za nějaký úlet. To se v létě stává. Stejně jako se stává, že v léto proměníte celý zbytek života.

3_2  

Teplo snese výstřednosti

Patříte mezi ty, kteří v létě moc hodinky nenosí? Potí se vám pod řemínkem ruka? Bojíte se, že se pod hodinkami neopálíte? Zkuste třeba jen vyměnit řemínek. Nebojte se změny a vyzkoušejte třeba na klasických hodinkách nylonový nebo kožený NATO řemen.

Letni vyber1   

 

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář