Skeletové hodinky

Skeletové hodinky udělají radost nejen mužům se smyslem pro dokonalý přehled

Není žádným tajemstvím, že muži se při pořizování svých oblíbených věcí, o ně zajímají především po technické stránce. Pánské hodinky tak musí nejprve splnit všechny nároky na funkčnost. Teprve poté se přichází na řadu design, oceňují kreativitu při zpracování a další přidané hodnoty ovlivňujícími výběr. Skeletové hodinky svým kompletně průhledným designem vzbuzují mužskou pozornost vždy. Je za tím jejich přirozená touha prozkoumat a odhalit souhru celého mechanismu zkrátka vyhrává. 

Ukazují krásu a preciznost hodinářského řemesla

Skeletové hodinky vyžadují maximální přesnost při sestavování celého mechanismu. Poskytují jedinečnou příležitost vidět, jak komplikované a náročné je sestavit všechny součásti tak, abychom měli přehled o čase. U skeletových hodinek si tak doslova každou vteřinu můžete na vlastní oči vychutnat smysl pro detail v rámci jejich zpracování. V těchto hodinkách nic neschováte, proto je důležité, aby zde seděl, každý šroubek také stylově. 

Podporují skvělý dojem

Skeletové hodinky můžete využít také jako chytrý psychologický tah ve chvíli, kdy potřebujete zapůsobit. Pokud je dobře sladíte s jednoduchým elegantním stylem, přenášejí své skvělé vlastnosti i na jejich majitele. Skeletové hodinky o Vás mohou napovědět spoustu pozitivních vlastností např. smysl pro dobře promyšlené strategické jednání, perfekcionalismus při plnění úkolů či dobrý úsudek.

Skeletové hodinky jsou tu pro muže, kteří mají jasnou představu o tom, co chtějí. Řekněte to o sobě hodinkami i Vy.  

Untitled design_4

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář