Udělejte si radost a přivítejte jaro s novými hodinkami

Udělejte si radost a přivítejte jaro s novými hodinkami

Rozlučte se s gaučem, máme pro vás dobrou zprávu – zimní spánek je u konce. A jak že se to dá poznat? Místo sněhu nadáváme na déšť, sněženky kvetou a machři vyměnili bundu za tričko.

Ano, první jarní den je za dveřmi. Už co nevidět se vypořádáme s všední agonií, takticky odložíme novoroční předsevzetí a dáme sbohem stereotypní šedi. Přichází totiž sezóna barev, energie a života. 

31.3. ve 2:00 si navíc přeřídíme hodinky o hodinu napřed.

Letní čas se blíží, a to znamená jediné – více prostoru zazářit a více šancí vypadat skvěle. A my vás samozřejmě nenecháme ve štychu. Máme pro vás pár tipů, které stojí za vaši pozornost. Neztrácejme čas a pojďme se na ně vrhnout, než vás někdo předběhne.


Korunovaná asymetrie

S Geckotami G-02 Diver vstoupíte do světa luxusních hodinek pravou nohou. V barvě Burnt Orange jich totiž existuje pouze 100 kusů. Jejich asymetrické pouzdro je jedno z nejkvalitnějších, které Geckota vůbec kdy vyrobila. Skrývá švýcarský strojek ETA 2824-2, který se stal zárukou preciznosti napříč průmyslem. A díky průhlednosti dýnka můžete sami vidět, že oprávněně. Jedním z nejvýraznějších designových prvků těchto hodinek je jejich korunka. Respektive její kryt. Je netradičně umístěn i na opačné straně pouzdra a lehce zarytý pod lunetou si ve světle pohrává se skrytými detaily konstrukce. Nenechte se zmást, tyto divery působí luxusně, ale v příboji jsou jako doma.

LETNI_HODINKY_GEKOTA

Vzducholodí do Itálie

Hodinky Zeppelin 7134-5 Roma se hodí především pro muže, kteří hledají sofistikované hodinky menší velikosti. Sama značka evokuje, že nejsou žádným výstřelkem, ale jistotou. Přesto, že působí společensky, udrží s vámi krok i v každodenním životě. Jsou decentním doplňkem, který je poháněný strojkem Ronda 6004 D. Římské číslice se na jejich ciferník hodí stejně dokonale jako zmrzlina do espressa. Jsou jako affogato mezi hodinkami. Neznáte? Poznejte. Přicházíte o hodně.

 2508 (1)


Zářivá kometa

Jestli hledáte kompromis, můžete tento odstavec rovnou přeskočit. Ciferník hodinek Geckota G-01 V02 září jako souhvězdí na obloze. Jelikož jsou inspirované „kosmickým věkem“, tedy dobou, kdy se světem hýbal závod v objevování vesmíru, budete na zápěstí nosit odvahu zajít tam, kam si jiní netroufnou. Mají vodotěsnost 300M, díky safírovému sklíčku se nedají poškrábat a pohání je utomatický strojek Seiko NH35A uložený v pouzdře z ušlechtilé nerezové oceli. Reprezentují odkaz pokroku a hodí se k lidem s citem pro autenticitu. Nic víc, nic míň.

Hodinky Geckota zelený ciferník

Funkční minimalismus

Čistota, jednoduchost a elegance. Tisell Sun&Moon No.167 Rose Gold přitahují pozornost tím, že jednoduše dávají smysl. Už pohled na ně ve vás vyvolává pocit, že je všechno tak, jak by mělo. Nejsou obyčejné, naopak. Disponují displejem s měsíčními fázemi a jejich mechanický strojek s dvoudenní rezervou nátahu lze pozorovat skrz průhledné minerální sklíčko. Všechny detaily spolu dokonale hrají. A safírové sklíčko je garancí odolnosti. Vhodné pro gentlemany, které nudí konformita.

Tisell hodinky elegantni

Barvy Amazonie

Hodinky Junkers Iron Annie Amazonas Impression jsou geniálním produktem přirozené fascinace krásou přírody. Svůj název Amazonas Impression nezískaly náhodou. Vzdávají hold kultovnímu německému dopravnímu a nákladnímu letadlu s přezdívkou „Iron Annie“, které mimo jiné prolétalo Amazonii křížem krážem. A barevné schéma těchto hodinek je založeno na právě barvách tamních tropických deštných pralesů. Jsou vodotěsné a pohání je švýcarský quartzový strojek. Žádná prvoplánová exotika. Jedná se o novinku, která reprezentuje lety prověřený symbol dobrodružství a zodpovědnosti. Tak se pak nedivte, že z nich nemůžeme odtrhnout oči.

letni hodinky zeppelin 

Ultralehký Mariňák

Kdyby pocházely z Anglie, nosil by je i sám James Bond. Na hodinky Luminox 3505.L Navy SEAL Sea se totiž spoléhají i ti, pro které jsou detaily otázkou života a smrti. Hodinky Luminox jsou oficiálním standardem amerických mariňáků i FBI. Je třeba něco dodávat? Budete se divit, ale ano. Díky karbonovému pouzdru jsou ultralehké (71 g), extrémně odolné a zaručují vám nepřetržitou a dokonalou luminiscenci ciferníku až po dobu 25 let. Bez ohledu na podmínky. Jsou archetypem koncentrované odhodlanosti a snesou všechno. Otázkou není, zda se hodí k vám. Otázkou je, zda se vy hodíte k nim.

2649

Autor článku Fabien Řezáč

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář