Vážení zákazníci, upozorňujeme, že objednávky přijaté po 10 hod. dne 19.4 budeme
z provozních důvodů vyřizovat a odesílat od 29.4.2024. Děkujeme za pochopení.

Vánoce se blíží – darujte kožené doplňky a pouzdra na hodinky

Nadčasové kožené doplňky

Kůže vždy vynikala kvalitou a dlouhou životností. Kožené výrobky jsou nadčasové, bytelné  a dobře vypadají za každé situace. Možná i z toho důvodu je trendy, že se hodinky při koupi čím dál více ukládají do koženého pouzdra. V naší nabídce naleznete nejen kožené odkládací boxy sloužící k bezpečnému uložení hodinek , ale i peněženky či pouzdra na kreditní karty a vizitky či pouzdra na kapesní hodinky. 

6074-2  pouzdro-kapesni-hodinky

Pokud máte v rodině, nebo mezi známými milovníka kůže, nabízí se kožený doplněk jako ideální vánoční dárek. V případě, že tápete a nevíte, který z doplňků vybrat, můžete zvolit rovnou celou dárkovou sadu od značky Geckota vyrobenou z jemné teletiny. Součástí sady je toaletní taštička, pouzdro na karty a odkládací box na hodinky. Každý kožený produkt je originál a může se lišit mírnými odchylkami, to však propůjčuje koženým doplňkům jejich originalitu a punc jedinečnosti.  

27212-6

Jestliže momentálně nesháníte žádný kožený doplněk, mohla by Vám udělat radost alespoň naše nabídka kožených řemínků různých barev a provedení, nebo tipy na dárky pro bráchu, tátu či dědu.

Leather-banner

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář