Vážení zákazníci, upozorňujeme, že objednávky přijaté po 10 hod. dne 19.4 budeme
z provozních důvodů vyřizovat a odesílat od 29.4.2024. Děkujeme za pochopení.

Využijte BLACK FRIDAY slev ve dnech 25.-29.11

I když pátku, který letos připadá na 27. listopadu se neříká nejrušnější nákupní den jen tak náhodou, letos bude nejspíše všechno jinak. Je polovina listopadu a rozhlédnete-li se kolem sebe, všude uvidíte dodávky přepravních služeb, které se snaží doručit nespočet balíků. Frmol mají i výdejny zboží před nimiž se kumulují fronty. Předvánoční horečka je tu, i když v trochu jiném podání, než v minulých letech. 

Vzpomínáte si na přecpaná nákupní centra, ve švech praskající obchody, nebo dokonce prodejny, kam se pouští jen v určitém počtu lidí a ostatní musí čekat venku? Na to v roce 2020 můžete zapomenout. Některým z vás se uleví, jiní si postesknou, že i v tom přecpaném obchoďáku se dala nasát vánoční atmosféra. Jisté však je, že letos místo nákupů face to face budou frčet online nákupy.

Naším cílem je abyste nakoupili v klidu, bez stresu a ještě ušetřili. Proto jsme pro vás v termínu 25.-29.11 připravili skvělé slevy na hodinky mnoha značek. V našem sortimentu naleznete i řemínky, kožené doplňky, či další příslušenství. Využijte akci a pořiďte dárek sami sobě, nebo svým blízkým.

black-friday-hodinky-2020

 

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář