Moscow Classic Aviation / Limitovaná edice 500 kusů

Kód: AD23645
Limitovaná edice
8 690 Kč / ks 7 182 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení

Výrazné, ale přitom decentně elegantní hodinky Aviation věhlasné ruské značky Moscow Classic. Designu těchto leteckých hodinek kraluje kulaté ocelové pouzdro a ciferník s luminiscenčními ručičkami a grafickým vyobrazením leteckého motivu.

Pod tímto krásným a odolným povrchem s minerálním sklíčkem se skrývá mechanický strojek Vostok kalibru 2416, na který se můžete vždy spolehnout. Kožený pásek s kontrastním prošíváním podtrhuje jedinečný a elegantní styl těchto hodinek vytvořenými skutečnými hodinářskými mistry.

Limitovaná edice 500 kusů. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

POUZDRO

Průměr: 46 mm bez korunky
Výška: 13,5 mm

Materiál: Ušlechtilá nerezová ocel 316L
Dýnko: Šroubovací; průhled na strojek
Vodotěsnost: 10 ATM

STROJEK

ZnačkaVostok
Typ: Mechanický
Kalibr2416
Funkce: Datum 
Rezerva chodu: 40 hodin

SKLÍČKO

Materiál - přední: 
Minerální
Materiál - zadní: Minerální

CIFERNÍK

Barva: Černá
Luminiscence: Ano

ŘEMÍNEK

Šířka: 24 mm
Materiál: Kožený 
Barva: Černá

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HODINKY PODLE ZNAČEK
Záruka: 2 roky

Ruské hodinky jsou po staletí celosvětově velice oblíbené, zahraniční znalci oceňují zejména jejich funkčnost a design. Ruská společnost "Classic Russian Watch" byla založena v roce 1996 a dlouho působila jako distributor hodinek "Poljot" v rámci Evropy. Darek Sawicki, generální ředitel, zkoumal jaký design a funkce se líbí zahraničním zákazníkům a tak se díky své zálibě a zkušenostem rozhodl v roce 2002 založit vlastní společnost,  vznikla tak nová značka "Moscow Classic".
 
Společnost do dnešní doby vydala na 100 modelů hodinek, v převážné většině se jedná o limitované edice 500 až 999 kusů. Hlavním mottem společnosti je kvalita ne kvantita. Do hodinek jsou montovány ruské strojky značek Molnija, Poljot a švýcarské strojky ETA. 

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář