Vážení zákazníci, upozorňujeme, že objednávky přijaté po 10 hod. dne 19.4 budeme
z provozních důvodů vyřizovat a odesílat od 29.4.2024. Děkujeme za pochopení.

Cestovní pouzdra – investice do jistoty

Shodněme se na jednom. Hodinky jsou závislost. Jedny prostě nestačí. Otázkou je, jak je důstojně zabezpečit při cestování. Zabalit do ponožek? Zapnout do kapsy příručního zavazadla a modlit se, aby po přistání ještě tikaly? S obojím máme zkušenost. A můžeme potvrdit, že tento způsob přepravy není bezpečný a už vůbec ne důstojný. Z cestování se stane hazard a ať už člověk cestuje jakýmkoliv způsobem, podprahového pocitu nejistoty se beztak zbaví až po vybalení. Co s tím? Máme pro vás jednoduché řešení. Rozlučte se s rozhodováním, které hodinky vzít na výlet a které nechat ležet doma. Žádné kompromisy, žádná univerzální řešení.

_MG_9829_1

Cestovní pouzdra jsou nezbytným doplňkem každého milovníka hodinek. Nejedná se o luxus, nýbrž o nutnost. A shodou okolností jsme nedávno naskladnili pouzdra, která nejen že zaručují bezpečnou přepravu, ale jsou také elegantním doplňkem sama o sobě.

Přesvědčte se sami.

Pouzdra z černé nebo hnědé koženky jsou k dispozici ve třech velikostech. Své hodinky tak můžete uložit po dvou, čtyřech či osmi kusech. Vnitřek je opatřen světlou semišovou vložkou s všitou gumičkou pro uchycení hodinek o maximálním průměru 55 mm včetně korunky.

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář