Vážení zákazníci, upozorňujeme, že objednávky přijaté po 10 hod. dne 19.4 budeme
z provozních důvodů vyřizovat a odesílat od 29.4.2024. Děkujeme za pochopení.

Darujte tikot podobný tomu Vašemu

Přemýšlíte čím letos pod stromečkem potěšit své drahé?  Nejspíše by každého potěšil balíček obsahující více času. To bohužel splnit nemůžeme, ale rádi bychom Vám nabídli předmět, který zajistí to, aby se z obdarovaných stali páni svého času.

Správně, řeč je o hodinkách. V našem portfoliu si můžete vybrat z nabídky 29 značek. Najdou se tam kousky pro nejednoho nadšeného dobrodruha, pravého elegána, zapáleného sportovce, milovníka umění, vyznavače praktičnosti či pro obdivovatele leteckých a vojenských hodinek.

 Pokud si vyberete jakýkoliv produkt z naší nabídky, věříme, že budete spokojeni, jelikož jak řekl Ludwig Van Beethoven: „Člověk nemá nic vzácnějšího a cennějšího než čas.“ A čím si tuto skutečnost připomenout lépe než hodinkami. 

Vsaďte na jedinečnost

Pokud o zcela nových hodinkách neuvažujete, ale máte doma jedny, kterým byste rádi vdechli druhý dech, co jim pořídit nový řemínek? Naše společnost nabízí prodej pásků v nespočetné škále barevného provedení – chladně ocelové, kaštanové, měděné, perleťové, uhelnaté, zlaté nebo řemínky složené z vícero barevného spektra.

 Další možnost, čím potěšit své milé, je gravírování. Jde o vyrytí vzkazu, textu do šperku či hodinek. Tato služba se provádí řízeným diamantovým řezem. Díky němu může vzpomínka získat podobu, která nikdy nevybledne. 

Mezi naše služby patří také sestavování kapesních hodinek na hodinky náramkové, čímž tradiční krásu inovací přenesete na své či darované zápěstí. 

Jako originální dárek do stávajících hodinek lze zařadit i výměnu minerálního či safírového sklíčka, která vytvoří z původních hodinek zcela nový unikát.

Více informací o našich službách naleznete v záložce Služby.

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář