Unikátní sestavy renovovaných hodinek

Pokud právě přemýšlíte o dárku pro zcela výjimečnou příležitost, který by byl dostatečně osobitý, svým způsobem nadčasový, ale zároveň překvapivě originální, máme pro Vás odpověď. Unikátní sestavy hodinek vystihnou i ty nejnáročnější představy.

Jedinečné renovované hodinky pro každou příležitost

Jedná profesionální úpravy klasických i kapesních starožitných hodinek do současného stylu. Samozřejmě s absolutním respektem a úctou k původní historii a jedinečnosti strojků a ciferníčků.

Unikátní sestavy hodinek reprezentují lásku k řemeslu i k člověku

Především úpravy kapesních hodinek na náramkové představují poměrně náročná komplexní proces a individuální přístup. Zakládáme si na tom, aby kombinace jednotlivých součástí těchto unikátních hodinek perfektně ladila ve všech detailech. V případě potřeby hodinky procházejí celkovou renovací. Servis a čištění originální předlohy je jen základ. V případě potřeby precizně upravujeme velikosti strojku hodinek, výroba upínacích prvků a vložek do pouzder, přizpůsobení hodinkového pouzdra na míru nebo výběr ručiček. Proto může kompletní sestava unikátních hodinek trvat i několik týdnů. Máte však jistotu precizní profesionální ruční práce, kterou si tyto hodinky bezesporu zaslouží.

Z unikátních sestav hodinek si vyberou pánové i dámy

Každý z modelů patřících do unikátních sestav hodinek zastupuje originál, který svým designem sám napovídá o svém charakteru. Nelze je proto striktně rozdělit na pánské nebo dámské. Tyto jedinečné hodinky o člověku hodně napoví, proto Vám s výběrem rádi poradíme, případně sestavu doladíme podle představ zákazníka.

Hodinky uchovávají dávné i současné vzpomínky

Vybíráte-li adekvátní dárek pro někoho, kdo si tzv. může dovolit všechno, vsaďte raději na výjimečnost než na kvantitu a překvapte originálním pojetím. Každý pohled na hodinky, tak bude spojením času, do kterého se rádi vracíte i přítomnosti zároveň.

IMG_9245

 



Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář