Jak kontrolujeme a testujeme naše hodinky?

Milan_Illes_small

Naší vizí je nabízet zajímavé hodinky vysoké kvality za dostupné ceny. Abychom si všemi našimi hodinkami mohli být jistí, každý prodaný kousek důkladně kontrolujeme a testujeme.


Jak to probíhá?

Celý kontrolní proces je rozdělený do více kroků. Po odborné stránce kontrolujeme specifické funkce hodinek. Testujeme především vodotěsnost a přesnost chodu mechanických strojků na profesionálním multifunkčním vibrografu. Zde klademe důraz zejména na deklaraci výrobce k danému typu a kalibru. Kontrolou prochází také kožené řemínky a kovové tahy. U těch navíc kontrolujeme funkčnost každého šroubku, pokud je tah šroubky vybaven. Naší pozornosti tak při kontrole neunikne ani vnější vzhled hodinek.

Ve finále před expedicí důkladně kontrolujeme úplnost balení a splnění zvláštních přání zákazníka - například barevnost vybraného pásku, certifikát v případě vystavování, správnost gravírování apod.

Díky těmto krokům si můžeme být naprosto jistí kvalitou našich hodinek, a vy se můžete spolehnout, že vám od nás dorazí hodinky s předpokladem dlouhé a bezproblémové životnosti.

 

Testování v reálných podmínkách

S testováním hodinek v reálných podmínkách nám pomáhá reportér TV Nova Aleš Vašíček. Přečtěte si, jak testuje letecké hodinky Tisell, Geckota a potápěčské hodinky Phoibos

ALES_vasicek


Přečtěte si proč nakupovat právě u nás >>>

 

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář