Podzimní inspirace - nejzajímavější hodinky podzimu

Podzim je tady, a i když ještě nejsme připraveni schovat sportovní hodinky z nerezové oceli do šuplíku, je na čase myslet na hodinky podzimní. Stejně jako se listy stromů mění ze zelené na oranžové či rudé, i milovníci hodinek mění outfit.

Geckota G-02 Diver Burnt Orange

Nevíme jak vy, ale když jsme my jako děti přemýšleli o podzimních chutích a vůních, představovali jsme si, jak se na ohni pečou buřty a jablka v troubě proměňují v koláče. Nyní vyhlížíme "oranžovou sezónu" a rádi si pochutnáme na dýňové polévce nebo kořeněném latté. Podzimní sezóna se stala synonymem pro chuť skořice, hřebíčku, muškátového oříšku a zázvoru.

Oranžová barva je tak dominantní pro podzim, že je naší první volbou a s ní hodinky Geckota Diver s ciferníkem v barvě páleného pomeranče. Design hodinek kombinuje klasickou potápěčskou estetiku z poloviny století s moderní kvalitou zpracování.

Ocelové provedení poskytuje maximální odolnost, zatímco silně luminiscenční a ikonické ručičky, stejně jako precizně zpracovaná luneta, zajišťují maximální čitelnost ve zhoršených světelných podmínkách. S překrásným kouřovým ciferníkem, luxusně zpracovaným tahem a voděodolností 200m jsou tyto hodinky ideálním společníkem za všech okolností.

OrangeSteelWrist_96b33788-4226-4829-afa3-5d7373e94ed4


PHOIBOS Eagle Ray 200M Compressor Dive 

O inovativní mikroznačce Phoibos jsme psali v našem posledním článku, ale protože tento článek je zaměřený jak na styl, tak kvalitu, nemůžeme hodinky Eagle Ray vynechat.

Překrásný kouřový ciferník s paprskovým efektem v červené barvě je jednoduše dechberoucí. A nejenom to, kvalita zpracování modelu Eagle Ray se pohybuje v o třídu či dvě vyšší cenové kategorii. Automatický strojek Seiko NH35, vodotěsnost 20 ATM, luminiscenční technologii Super-LumiNova BGW9, precizně zpracované pouzdro a kvalitní tah, to vše s cenovkou pod 9 000 Kč. Co víc si přát?  

PY039E-2__20245


Molnija Tribute 1984-2 Brown

Pokud patříte spíše ke konzervativním milovníkům hodinek a červená, nebo oranžová barva ciferníku jsou na vás příliš extravagantní, s hnědou barvou nešlápnete vedle. Pokud navíc preferujete minimalistický design, hodinky Molnija Tribute 1984 v limitované edici jsou ideální volbou. 

NOVY CAROUSEL

Laco Augsburg Olive 39 mm

Náš poslední tip vás možná barvou překvapí, ale zelená barva má v tomto listu také své místo. Naše země je plná krásných jehličnanů, které i v chladnějších obdobích zůstávají stejně zbarvené, jako symbol stálosti, jistoty a spolehlivosti – stejně jako hodinky Laco Augsburg Olive 39 mm s automatickým strojkem.

Augsburg 39 je Laco moderní, cenově výhodná aktualizace jejich klasického designu. Díky jinak čistému ciferníku s tučnými číslicemi a velkým ručičkám ve tvaru římského meče jde především o vysokou čitelnost bez ohledu na okolnosti. Augsburg pohání automatický strojek Miyota 821A, japonský kalibr uznávaný pro svou spolehlivost a robustní konstrukci.

laco-fliegeruhr-typ-a-augsburg-oliv-42-862127-mood-slide


Doplňky

Vyladit váš outfit vám kromě hodinek s barevným ciferníkem pomůžou řemínky. V naší nabídce naleznete širokou škálu, ideálních právě pro tuto příležitost.

NOVY CAROUSEL  (1)

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář