Proč se vyplatí mít vždy po ruce nářadí na hodinky?

Každého z nás napadne snadná odpověď: „Přece proto abychom mohli hodinky opravit, když se porouchají.“ To je samozřejmě pravda a nářadí na hodinky může být užitečné při menších úpravách či opravách. Na našem e-shopu naleznete kompletní výbavu k opravě hodinek či výměně řemínků a to nejen pro běžné uživatele, ale i pro hodináře. V případě, že máte známého, který je do hodinek blázen a vyzná se v nich, určitě můžete zvolit hodinářskou sadu nářadí jako praktický dárek.

 

 

V běžném provozu nářadí na hodinky využijete především pokud rádi a často střídáte řemínky, nebo když potřebujete zkrátit řemínek či seřídit hodinky. Vybrat si můžete vystěžejkovače, kroužková těsnění do hodinek či zkracovač ocelového tahu. Nabízíme i celé sady k opravě hodinek, hodinářské šroubováky, či otvírače pouzder hodinek.

  

 

Je to vlastně stejné jako se slunečními brýlemi, pokud se Vám povolí šroubek na kloubu brýlí, taky si ho doma utáhnete sami speciálním šroubováčkem, než běžet do optiky. Takže pokud se v hodinkách vyznáte a drobné opravy a úpravy zvládnete sami, určitě si pořiďte nářadí pro usnadnění práce. Pokud se ale jedná o závadu s kterou si nevíte rady, mistr hodinář je Vaše pojistka. Potřebujete s úpravou pouze poradit, či zkonzultovat něco jiného co se týče hodinek, neváhejte nás kontaktovat.

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář