Vážení zákazníci, upozorňujeme, že objednávky přijaté po 10 hod. dne 19.4 budeme
z provozních důvodů vyřizovat a odesílat od 29.4.2024. Děkujeme za pochopení.

S jakými hodinkami vyrazit do hor?

Když se nad tím zamyslíte, pravděpodobně odpovíte, že byste si vybrali odolný model, na kterém jasně uvidíte čas, ať je den nebo noc. Pravděpodobně byste také trvali na důležitosti atraktivního designu a spolehlivosti. Na základě těchto kritérií, jsme pro vás sestavili výběr pěti hodinek, které vás na v horách nezklamou.

Sturmanskie Ocean Stingray

Limitovaná kolekce Ocean Stingray ztělesňuje všechny nejlepší vlastnosti legendárních potápěčských hodinek Stingray. Vysoká spolehlivost, funkčnost a voděodolnost pouzdra (300 metrů/965 stop) se snoubí s pohodlím, perfektní ergonomií a stylovým individuálním designem každého kusu – vlastnosti, kterých si moderní člověk cení nejvíce. Nejenom na horách.

4

 

Vostok Europe Expedition Everest Underground

Model věnovaný 5. výročí světového rekordu litevsko-ukrajinské expedice, která dosáhla dna jeskyně Krubera-Voronia, nejhlubší jeskyně na světě. A specifikace tomu rozhodně odpovídají, posuďte sami: Pouzdro hodinek z nerezové oceli 48 mm x 17,5 mm s jednosměrně otočnou lunetou. Voděodolnost – do 200 metrů. Tvrzený krystal K1 s antireflexní vrstvou. 16 švýcarských tritiových trubic na číselníku a ručičkách pro trvalé osvětlení číselníku. Rezerva chodu cca 40 hodin. Expedition Everest se pohybují v jiné lize než byste s jejich cenovkou očekávali a budete se na ně moci spolehnout jak na vrcholcích hor tak v hlubinách vod.

3_1

 


PHOIBOS Apollo titanium

Lehké, spolehlivé a nesmírně odolné. Tak by se daly popsat titaniové hodinky od mikro výrobce Phoibos. Kombinací použitých materiálů a moderních technologií dosáhli odolnosti 5x vyšší než má běžná ocel a o 30% nižší váhy. Se superluminovou, která nemá konkurenci je Apollo ideálním partnerem pro cestu do neznáma. 

darujte hodinky s věnováním



Laco Mojave RB

Kvalita, robustnost a čistý design byly vždy hlavním cílem hodinek Laco. V úzké spolupráci s hasiči, policií a armádou vznikly nekompromisní mechanické hodinky německé výroby. Nositel se na ně může vždy spolehnout – mimo jiné proto, že si může být jistý, že baterie náhle nevypne v nevhodnou chvíli. Laco Squad nabízí robustní řešení pro každodenní použití v nejdrsnějších podmínkách – v kombinaci s jednoduchým a jedinečným designem. 

6


Junkers W33 9.14.02.02 Limited Edition

Ciferník stylizovaný jako "vlnitý plech" a ručičky ve tvaru meče na první pohled zaujmou. Přidejte jasně čitelné číslice, vynikající luminiscenci, extrémně přesný strojek Miyota a získáte skvělý poměr cena/výkon. Hodinky Junkers W33 zaujmou jednoduchou, ale ušlechtilou elegancí a velmi kvalitním, precizním a naprosto solidním dojmem působícím zpracováním.

7

 

 

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář