Proč jsou hodinky PRIM tak oblíbené?

České Primky se v posledních letech těší velkému zájmu domácích, ale i zahraničních zákazníků. Některé edice se doslova ani nestačí ohřát ve skladech a hned letí ven. Jak to, že se dokáží prosadit v tak široké konkurenci?

Hodinky Prim jsou domácí žijící legendou. Přitom neměly na růžích vůbec ustláno. V době, kdy český trh začala zaplavovat levná asijská konkurence, měli skoro na kahánku. Dostali se z toho a slavná česká značka žije dál. 

Čím to je, že se česká značka drží na vrcholu?

Prim jsou manufaktura, žádná pásovka

Skutečně. Hodinky Prim nevznikají na dlouhém běžícím pásu po stovkách či tisících kusů. Každé hodinky jsou originál a to se cení. Z výroba tak k zákazníkům putují “osobní hodinky”, ke kterým si budují vztah a nedají na ně dopustit.

Ke každým hodinkám se tak sklánějí různí pracovníci, hodináři a dávají jim svůj um, který se projeví v neuvěřitelné trvanlivosti.

Srdcovka, která se dědí po generace

Víte, jak to dneska chodí: Spotřební zboží si koupíte na 2 roky a pak šup s ním na smetiště.

“Primky”, to je úplně jiná liga. Vždyť spousty lidí mají doma hodinky po svým dědečcích a tatíncích, kteří je nosili každý den. Stále fungují a nejspíš je můžete dál nosit.

Tahle tradice pokračuje. Hodinky Prim si koupíte proto, že je to srdcová záležitost. Kupujete si je pro sebe, ale víte, že je převezmou vaše děti a možná i jejich děti. Kvalita a výdrž je totiž pro značku Prim Elton zcela zásadní.

Nesmrtelná klasika plná zážitků

“Primky” jenom tak nezestárnou. A když ano, tak to vůbec nevadí, protože můžou žít dál. Těchto hodinek si vážíme natolik, že rádi vdechujeme starým kouskům nový život.

Proto v našem e-shopu najdete původní hodinky, které jsme pro vás “reinkarnovali”. Například Prim Sport II z roku 1972, nebo Prim Sport I 1968Můžete tak získat hodinky, které už mají za sebou, ale ještě s vámi vydrží hodně, hodně dlouho.

A možná i po vás.   

 

 

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář