Vážení zákazníci, upozorňujeme, že objednávky přijaté po 10 hod. dne 19.4 budeme
z provozních důvodů vyřizovat a odesílat od 29.4.2024. Děkujeme za pochopení.

S jakými hodinkami vstoupit do nového roku?

Možná vás ani nenapadlo položit si otázku, s jakými hodinkami vstoupit do nového roku 2019. No přece s těmi, které jsou vaše, které máte na ruce, se kterými jste to vy. Ale co když na ruce zrovna žádné nejsou? Nebo uvažujete o rozšíření své sbírky? Pak vám dáme pár tipů, u kterých rozhodně nešlápnete vedle.

Plesová sezóna se blíží

Oživte svůj tradiční slavnostní vzhled hodinkami Zeppelin! Pokud máte rádi klasiku, pak se mrkněte po hodinkách z řady LZ 129. Jsou jednoduché, účelné, odolné a precizně zpracované. Tohle jsou hodinky k obleku, reprezentativní a elegantní.  

2496 2484

 

Chcete v novém roce začít s investicemi nebo byste rádi rozšířili svou sbírku hodinek? 

Poku ano, máme to pro vás krásný a hlavně jedinečný kousek – hodinky Omega 1935-1939, které spojuje kouzlo starých klasických kapesních hodinek a praktičnost náramkových. Vyrobené pouze v jediném kuse.

Pokud se zabýváte sběratelstvím hodinek, je tohle přesně to, co hledáte. Krásný, čistý design ciferníčku a spolehlivý švýcarský strojek Omega 38,5L. Kdo by nechtěl starožitné hodinky od jedné z nejznámějších švýcarských hodinářských firem? 

3027  3027-3

 

Do nového roku pouze v dobré kondici

Pokud jste vyznavači sportovního designu a zároveň vyžadujete vysokou spolehlivost, odolnost, dobrou čitelnost i za zhoršených světelných podmínek a pořádnou vodotěsnost, zaměřte svou pozornost na model PY007C Automatic od značky Phoibos.

Tyto hodinky splňují všechny výše zmíněné parametry na jedničku. Prošly i náročným testováním v terénu od našeho ambasadora Aleše Vašíčka. Jsou to opravdu velmi univerzální, odolné hodinky. Díky vodotěsnosti 300m se s nimi můžete nejen koupat, ale i potápět. Ciferník má velmi kvalitní podsvícení a je chráněn vysoce odolným safírovým sklíčkem.

1723-6 3

 


Čeká vás velké dobrodružství?

S hodinkami Luminox 3583 Navy SEAL Sea se můžete jednoduše kamkoliv a kdykoliv. Moře, písečné duny, kokpit stíhačky, bahno-nic pro ně není problém. Byly vyvinuty pro příslušníky speciálních sil - vojáky, piloty, námořníky apod. Spolehlivě slouží v mnoha armádách světa. Vyrábí se v modelových řadách Sea, Air, Land, Space.

Námi představovaný model je z modelové řady Sea. Má vodotěsnost 200m, takže voda pro něj není problém. Hodinky jsou uloženy v lehkém karbonovém pouzdře a v kombinaci s nylonovým řemínkem váží pouhých 78g, takže je na ruce skoro neucítíte. I tento model má samozřejmě stopky, ukazatel data a otočnou lunetu. Svítit vám bude díky patentované technologii až 25 let v kuse.

2640-2Snímek obrazovky 2019-01-02 v 11.09.55


Snad jsme vás příjemně inspirovali a do nového roku vkročíte s jasnější představou o tom, které hodinky budou pro vás ty pravé. Které najdou pevné místo na vašem zápěstí či ve vaší sbírce.

Autor článku Václav Papeš 

 

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář