Seznamte se s hodinkami AVIATOR Douglas Day Date

AVIATOR

LUXUSNÍ VZOROVANÝ CIFERNÍK

Ciferník AVIATOR Douglas Day Date 41 je zdoben jemným 3D vzorem s volumetrickými značkami a elegantně zakřiveným okénkem ukazujícím den. Vzhledem k tomu, že viditelnost a čitelnost jsou klíčovými atributy, spojuje kolekce Douglas Day Date 41 design a funkci ve stylu art deco - od výrazných, precizně vyleštěných římských číslic až po dvě vyvýšená instrumentální okruží se světelnými indexy, které jsou inspirovány kokpitem. Díky svým hlubokým a jemným drážkám vzor ciferníku vytváří úžasné barevné odlesky připomínající efekt kovového hedvábí a symbolizuje nadčasovou propracovanost.

AVIATOR-WATCH - DOUGLAS-DAY-DATE-41 - DIAL_B05_V.3.35.0.274.4_738px

DOVEDENO K DOKONALOSTI 

Pouzdro se skládá ze tří symetrických částí: rámeček, tělo pouzdra, dýnko. Jeho zaoblené křivky jsou ručně dotvářeny jemnými hodinářskými technikami a jsou inspirovány půvabnou propracovaností trupu letadla Douglas. Jeho ohromující, zrcadlově leštěný povrch je zjemněný ergonomicky elegantními liniemi, přičemž jeho zakřivené nožky jsou příkladem elegance minulých let, a zároveň zajišťují dokonalé uchycení na jakémkoli zápěstí. Protože každé pouzdro AVIATOR je výsledkem vysoce precizního inženýrství a ergonomie, získáte skvěle designované proporce a rozměry pouzdra sladěné se všemi ostatními prvky hodinek.

AVIATOR-WATCH - DOUGLAS-DAY-DATE-41 - CASE_B03_V.3.35.0.274.4_738px

SEZNAMTE SE S NOVÝM KALIBREM AVIATOR AV-1000

Srdcem těchto hodinek je kalibr AVIATOR AV-1000 založený na nejznámějším mechanickém strojku švýcarské výroby, Sellita SW 240-2. Kalibr AV-1000 je vytvořen kombinací pokročilých technologií a estetiky. S důrazem na funkčnost, zobrazuje číselník údaje o konkrétním dni a datu, přičemž jej systém Incabloc skvěle chrání před otřesy a nárazy. Velký a krásně zpracovaný rotor replikuje celkový vzor číselníku, čímž je zajištěno, že styl art-deco zůstává zachován na přední i zadní stěně hodinek.

AVIATOR-WATCH - DOUGLAS-DAY-DATE-41 - MOVEMENT_B07_V.3.35.0.274.4_738px

ČAS NA SCHŮZKU 

Disky kalendáře, s vysoce elegantním designem odpovídajícím písmem číselníku a barvou pozadí, nabízejí sofistikované a pohodlné ovládání při plnění vašich úkolů.

AVIATOR-WATCH - DOUGLAS-DAY-DATE-41 - MOVEMENT_BLACK_620px

DOKONALOST JE V DETAILU

Každé hodinky AVIATOR ve svém designu inspirovaném letectvím vyprávějí svůj vlastní příběh. Otočením hodinek AVIATOR Douglas Day Date 41 se vám nabídne pohled na poctu propracované mechanice a letecké geometrii. Dno pouzdra je chráněno antireflexním safírovým sklíčkem, které odhaluje krásu mechanismu, zejména jeho vyvažovacího kola a řemeslně zpracovaného rotoru. Se svými nýtovanými prvky, hluboce vyrytou texturou a vyřezanými okny připomínajícími trup letadla, vzdává rotor hold rané éře letectví a stylu art-deco.

AVIATOR-WATCH - DOUGLAS-DAY-DATE-41 - BACKCASE_B08_V.3.35.0.274.4_620px

 

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář