Unikátní sestavy hodinek

Už jste přemýšleli o tom, čím byste svému protějšku udělali radost? Chcete pro něj něco, co bude velmi originální, neotřelé; a nikdo jiný už to mít nebude? Tak právě pro vás tu máme připravenou nabídku „unikátních sestav hodinek“, kde si svého favorita vybere opravdu každý.

Budete velmi mile překvapeni tím, že se nejedná jen tak o obyčejné hodinky, ale o velmi precizní práci, při které se upravují klasické kapesní hodinky s mechanickým strojkem a ručním nátahem na hodinky náramkové.

Celý výrobní proces je velmi náročný, tj. od vlastní úpravy produktu, čistění a úpravy ciferníčků a pouzder, servis a opravy strojků, seřízení, až po vlastní výrobu upínacích prvků, vložek do pouzder či samotných ručiček, někdy dokonce i zlatých.

Na začátku výroby se snažíme vždy najít co nejvhodnější produkt, jež by splňoval naše velmi přísné požadavky na celkovou vhodnost, estetiku a užitnou hodnotu. Přednost dáváme převážně klasickým hodinkám s mechanickými strojky UNITAS kalibru 6498/-1 a 2, 6497-10 a 2; s ručním nátahem a rokem výroby v rozmezí let 1960 až 1980. Volíme vždy zajímavé náměty a motivy, a pokud to alespoň trochu jde, tak i s celými, zachovalými ciferníčky.

Pro úpravy a sestavy používáme hodinky značek Tanis, Colibri, Hamilton, u ostatních například Cortébert, IWC, OMEGA, ALPINA, UNION a Glashütte, se již neomezujeme na stáří strojku, ale na jejich plnou funkčnost a zachovalost.

Vzhledem k tomu, že všechny takto námi vyráběné a sestavené hodinky jsou jedinečné, vyrobeny pouze v jednom provedení; může samotný návrh, výběr a realizace projektu trvat i několik týdnů. Za to Vám garantujeme prvotřídní kvalitu, stoprocentní záruku a plný pozáruční servis.

V současné době bychom Vám rádi představili již hotové unikátní sestavy hodinek, které si můžete zakoupit ihned, aniž byste museli čekat několik týdnů.

Autor článku Andrea Bátovská



Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář