Vážení zákazníci, upozorňujeme, že objednávky přijaté po 10 hod. dne 19.4 budeme
z provozních důvodů vyřizovat a odesílat od 29.4.2024. Děkujeme za pochopení.

Vyměňte starý řemínek za nový

Neplánujte se změnou času 25. října i obměnu nových hodinek? Vezměte změnu času od podlahy a pořiďte si s novým časem i nové hodinky. Pokud do toho půjdete, máme pro Vás pár skvělých tipů, a pokud ne, i výměna starého pásku za novější model je změnou k lepšímu. Tak hurá do toho.

Kožená klasika

Dnešní doba přeje návratu ke kořenům a to i ve sféře hodinek. Milované, ale i zatracované kožené řemínky rozhodně ještě neřekly poslední slovo. Zde je pár tipů, pro fandy kožených řemínků, kteří ocení ruční výrobu, ojedinělý design, nebo speciální ošetření kůže.

Preferujete silnější kožený řemínek s robustnější sponou, která zaujme? Zkuste tento ručně šitý retro řemínek. Je z hovězí kůže a nabízíme ho ve více barvách se třemi barvami spony (zlaté, černé a stříbrné). V současné době patří mezi nejoblíbenější řemínek našich zákazníků. Pokud by Vás nezaujala spona s lebkou, lze ji vyměnit za klasickou. Součástí balení je i vystěžejkovač.


24875-6 24875-7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pokud je Vaším šálkem čaje spíše jemnější provedení pásku doporučujeme Vám kožený řemínek Ashbourne Riveted Aviation vhodný k leteckým či vojenským hodinkám.

26552-426555-5

Svým vzhledem zaujme i šedý módní strukturovaný kožený řemínek stylu Panerai s jedinečnou zrnitou strukturou a výraznou kresbou. Tento vysoce odolný, pevný pásek se vyrábí v malých sériích. Neváhejte. Nabízíme ho opět ve více barvách

25988-4 25994-5


Ocelová kvalita

I přesto, že kožené řemínky slaví boom, někomu může více vyhovovat kovový řemínek. Vyzkoušejte třeba ocelový řemínek Geckota Vintage Rivet Berwick, který se inspiroval ikonickými náramky, které frčely v 60. a 70. Letech. Tento řemínek je skvělý pro milovníky koupání a potápění, je vysoce odolný proti korozi a nic mu neudělá ani mořská voda, takže se výborně hodí k potapěčským hodinkám.

26780-1 (1)

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář