Vážení zákazníci, upozorňujeme, že objednávky přijaté po 10 hod. dne 19.4 budeme
z provozních důvodů vyřizovat a odesílat od 29.4.2024. Děkujeme za pochopení.

Láska a čas - oslavte svátek zamilovaných

Život se skládá ze dvou věcí – času a lásky. Hodinky nám ukáží jedno, ale jak ukázat druhé? S naší nabídkou hodinek pro dámy to zvládnete hravě.

Při výběru hodinek záleží nejen na strojku a technických parametrech, ale u žen především na vzhledu. Pokud je vaše přítelkyně, či manželka jemná dáma, mohl byste si jí trefit do vkusu hodinkami Sternglas Edition Vintage / Milanaise. 

35868-7

Velice zajímavou variantou dámských hodinek do společnosti je model Sturmanskie Galaxy Day-Night, který podtrhuje perleťový ciferník zobrazující fáze měsíce. Tyto hodinky jsou na výběr ve více barevných variantách.

22217-4 

Aby darované hodinky byly skutečně jedinečné, nabízíme vám možnost gravírování na bok, nebo zadní stranu pouzdra, protože co je vyryté, to je trvalé. Důležité datum, nebo vyznání bude vždy připomínkou krásného daru. 

no.1_ (1)

Lásku můžete oslavit i společným dárkem. Vyberte hodinky pro vás oba. V naší nabídce párových hodinek si můžete zvolit celokovové i klasické modely s koženým řemínkem. Pokud potřebujete hodinky schovat pod sako, vyjdeme vám vstříc i v tomto směru, mrkněte na naši nabídku velmi tenkých hodinek pod košili.  

 G_1007-L_1008_G-W_1_2400x

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář