Vánoce jsou za dveřmi a nevíte, co vybrat za dárek? Darujte hodinky.

Možná už to na vás taky pomalu dolehlo – ze všech stran slyšíte, že Vánoce jsou za dveřmi a že by bylo dobré začít přemýšlet o nákupu dárků.

Pokud také patříte mezi ty, kteří neradi nechávají vánoční nákupy na poslední chvíli, jste tu správně. A pokud chcete udělat opravdovou radost tatínkovi, bráchovi, dědečkovi nebo třeba dobrému příteli, jste na tom nejlepším místě.

Nebojte se ozvat, jsme tu pro vás

U nás si vyberete z nepřeberné nabídky originálních, značkových hodinek té nejvyšší kvality. Nechte se vést, prohledejte každičký kout našich stránek a vyberte to nejlepší. Třiďte, filtrujte – podle značek, stylu, ceny či třeba dle oblíbenosti uživatelů. My vám nabídneme pár zaručených tipů. Pokud si přesto s výběrem nejste jistí, pak jděte na jistotu a sáhněte po dárkovém poukazu.

Stále je něco nejasné? Ozvěte se nám – pište, volejte. Jsme tu pro vás.

 

Vyšperkujte dárek pro tatínka

Tatínka většinou dobře známe a víme jaký je jeho styl. Nesundá hodinky z ruky nebo je nosí jen příležitostně? Má je jako „pracovní nástroj“ nebo je považuje spíše za „mužský šperk“? Jak velké nosí hodinky, v jaké barvě, s jakým řemínkem, má rád jednoduchost nebo spíš ocení spoustu funkcí?

Spousta našich hodinek je opravdovým mistrovským dílem. Přesvědčte se sami.

Náš tip: Geckota S-01 Vintage Diver

Vyšperkujte dárek pro tatínka


Pro bráchu to chce něco extra

No přece byste nezapomněli na bráchu. Novými hodinkami ho jistojistě usadíte do pohovky.

Je to drsňák, kterému by sedly spíš vojenské hodinky? Anebo je brácha „kravaťák“, kterému by se na ruce nejlépe vyjímal nějaký elegantní společenský kousekAť tak či tak, vsadím boty, že pokud mu pod stromeček naježíte nějaké stylovky z naší  široké nabídky, budete tím nejlepším sourozencem pod Sluncem.

Náš tip: Zeppelin 7036-1 LZ 129 Hindenburg Moonphase

Pro bráchu to chce něco extra

Zvyk je železná košile, ale změna je život

Přesvědčit dědečka ke koupi nových hodinek nemusí být snadné. Přece jen, dědeček je klasik a svoje staré hodinky jen tak z ruky nedá. Ale ať už s dědou budete vybírat hodinky předem, nebo mu přistanou pod stromečkem jako jedno velké překvapení, bude to trefa do černého..

Náš tip: Geckota P-02 Dress Chronograph

 hodinky pro dedu


Darujte manželovi praktický dárek

Milé dámy, při výběru hodinek pro manžela si dejte opravdu záležet. Přece nechcete, aby je hned po Vánocích uklidil smutně do skříně. Naopak! Vaším cílem musí být, aby si na vás s každým pohledem na ciferník s láskou vzpomenul. Každý pohled na hodinky mu musí vyloudit úsměv na tváři. Vybírejte pečlivě a s láskou.

Náš tip: Parnis Classic S41 Complication Date

Darek pro manzela


Co byste neudělali pro kamaráda

Kamarádovi zřejmě nebudete kupovat ten nejdražší kousek, který v našem obchodě najdete. To ale neznamená, že nemůže dostat krásné hodinky, které ho budou zdobit, kam jen přijde. Záleží jen na jeho stylu. Vy ho znáte, vy víte nejlépe, jestli ocení spíše sportovní nebo společenské, letecké nebo třeba kapesní…

Náš sortiment je opravdu široký, tak neváhejte a vyberte pro něj to nejlepší.

Náš tip: Moscow Classic Aviation

1108-4

 
Bloudíte, tápete? Vsaďte na jistotu

Sportovní hodinky, vojenské, letecké, potápěčské…Dokonce skeletonové, co to probůh je? Nechce se vám přemýšlet nebo se v hodinkách prostě nevyznáte a nemáte čas dlouze studovat co je co?

Nelamte si hlavu. Zakupte pouze dárkový poukaz a výběr už nechte na tom, koho máte rádi. Tenhle nákup stihnete i za pět minut dvanáct.

DARKOVY_POUKAZ_na_hodinky 

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář