Vážení zákazníci, upozorňujeme, že objednávky přijaté po 10 hod. dne 19.4 budeme
z provozních důvodů vyřizovat a odesílat od 29.4.2024. Děkujeme za pochopení.

Dárkové sady – hodinky s přidanou hodnotou

Pokud chcete udělat opravdovou radost tatínkovi, bráchovi, dědečkovi nebo třeba dobrému příteli, máme pro Vás nově jedinečné dárkové sady hodinek


Luxusní forma, praktický obsah

Dárkové sady vždy obsahují pouzdro (kazetu, zavinovací brašnu apod.), ve které najdete kromě hodinek i originální příslušenství. Můžou to být náhradní lunety, precizně zpracované hodinářské šroubováky, náhradní řemínky nebo třeba vystěžejkovač.

Pokud slyšíte slovo vystěžejkovač, případně stěžejky poprvé, pak vám prozradíme, že se jedná o osičky kožených řemínků, případně kovových náramků. Vystěžejkovač je pak nástroj na montáž a demontáž stěžejek.

V naší nabídce najdete dárkové sady značek Geckota a Luminox.

Geckota – čerstvý vítr z Británie

Značka Geckota, u které jsme výhradními dovozci do ČR, je poměrně mladá. Byla založena Jonathanem Quinnem ve Velké Británii a na náš trh byla uvedena v roce 2014. Od té doby získává stále více na popularitě. Charakterizuje ji především velká odolnost pouzdra hodinek osazeného safírovým sklíčkem. Dále detailní zpracování ciferníčků a v neposlední řadě velmi kvalitní švýcarské, německé či italské řemínky.

V námi vybrané dárkové sadě Geckota E-01 ETA Sport Black najdete precizně zpracované hodinky s jemným retro nádechem. Ovládá je automatický švýcarský strojek ETA, jehož neúnavnou práci můžete pozorovat přes safírové sklíčko na zadní straně. Hodinkám dominují velké ručičky s indexy se silnou luminiscencí a broušený ciferník šedohnědé barvy.

Celá dárková sada je zabalena do krásné zavinovací brašny. Kromě samotných hodinek v ní najdete sadu náhradních řemínků (nylonový i kožený, ručně šitý), dále vystěžejkovač s náhradními stěžejkami, pravítko na měření šířky řemínku a luxusní psací pero.

 

Kde ostatní nevidí, tam je Luminox králem

Druhá sada, na kterou se podíváme zblízka je Luminox 3501 Navy SEAL Sea Box. Nemusíte být zrovna mariňáci, abyste si tuto značku hodinek rychle oblíbili.

Jde o švýcarské hodinky, které mají jedno velké specifikum – nepřekonatelnou luminiscenci (odtud je také odvozen název značky Luminox).

Speciální technologie zajišťuje, že tyto hodinky budou dokonale čitelné i ve ztížených podmínkách či v naprosté tmě. Nemusíte mačkat žádné tlačítko, hodinky svítí pořád. A vydrží to celých 25 let! Proto si našly své pevné místo na rukách vojáků, pilotů, policistů, členů zásahových jednotek a dalších příslušníků speciálních složek.

Dárkovou sadu tvoří kompaktní kufřík, ve kterém kromě hodinek najdete náhradní silikonový řemínek, odolný proti mechanickému poškození a nástroj pro snadnou výměnu.

Hodinky samotné patří do výrobní série Sea. (Luminox má ještě série Air, Land a Space). Jedná se tedy o hodinky, se kterýma se můžete potápět. S těmito konkrétně až do hloubky 200m. Pouzdro je extrémně odolné, vyrobené z karbonu, luneta je jednosměrně otočná, minutová.

Buďte originální – vyryjte věnování

Nezapomeňte, že u většiny našich hodinek máte možnost gravírování, tedy vyrytí jména, věnování či jakéhokoliv textu na zadní stranu hodinek. Dárek pak bude zase o něco osobnější.

 

Dárkové sady si můžete prohlédnout zde.

 

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář