Moscow Classic Wings of Motheland 2426/06131184 + Dárek k objednávce

Kód: AD43734
Limitovaná edice
8 090 Kč / ks 6 686 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení

Moscow Classic Wings of Motherland limitovaná edice 300 kusů,  jsou decentně elegantní letecké hodinky v minimalistickém designu, který upoutá na první pohled. Kulaté pouzdro z ušlechtilé nerezové oceli skrývá spolehlivý a velmi kvalitní mechanický strojek s automatickým nátahem, Vostok 2416-B.

Minerální sklíčko chrání celý ciferník z přední strany, ze zadní strany pak umožňuje úchvatný průhled na strojek. Díky vodotěsnosti 10 ATM se s těmito hodinkami můžete vydat kamkoliv a kdykoliv, a vždy budete pánem svého času!

Limitovaná edice 300 kusů

Detailní informace

Detailní popis produktu

POUZDRO

Průměr: 47 mm bez korunky

Materiál: Ušlechtilá leštěná  nerezová ocel 316L
Dýnko: Šroubovací; průhled na strojek
Vodotěsnost: 10 ATM

STROJEK

ZnačkaVostok
Typ: Automat 
Kalibr2416 B
Funkce: Datum 
Rezerva chodu: 31 hodin

SKLÍČKO

Materiál - přední: 
Minerální, mírně vypouklé
Materiál - zadní: Minerální

CIFERNÍK

Barva: Stříbřitá
Luminiscence: Indexy a ručičky ANO

ŘEMÍNEK

Šířka: 22 mm
Materiál: Kůže 
Barva: Černá  s bílým prošitím

 

Ruské hodinky jsou po staletí celosvětově velice oblíbené, zahraniční znalci oceňují zejména jejich funkčnost a design. Ruská společnost "Classic Russian Watch" byla založena v roce 1996 a dlouho působila jako distributor hodinek "Poljot" v rámci Evropy. Darek Sawicki, generální ředitel, zkoumal jaký design a funkce se líbí zahraničním zákazníkům a tak se díky své zálibě a zkušenostem rozhodl v roce 2002 založit vlastní společnost,  vznikla tak nová značka "Moscow Classic".
 
Společnost do dnešní doby vydala na 100 modelů hodinek, v převážné většině se jedná o limitované edice 500 až 999 kusů. Hlavním mottem společnosti je kvalita ne kvantita. Do hodinek jsou montovány ruské strojky značek Molnija, Poljot a švýcarské strojky ETA. 

Potřebujete poradit?

Milan Illés Milan Illés Mistr hodinář